SINGAPORE SLING (Official Cocktails IBA 2011)
Febbraio 5, 2012
Contemporary Cocktails
SINGAPORE SLING
Longdrink
- 3 cl (1 oz) Gin
- 1.5 cl (1/2 oz) Cherry liqueur
- 07.5 cl (1/4 oz) Cointreau
- 07.5 cl (1/4 oz) DOM Bénédictine
- 12.0 cl (4 oz) Pineapple juice
- 1.5 cl (1/2 oz)Lime juice
- 1 cl (1/4 oz) Grenadine
- 1 dash Angostura bitters
Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice cubes. Shake well.
Strain into highball glass.
Garnish with pineapple and cocktail cherry.
Sergio
Docente Corsi Barista, Barman, Caffetteria, Fruit Carving, Sorsi di Frutta, Cocktail New Age. Scrittore libri. Viaggi e Cammini.

Newer
GIN BEEFEATER 24
Potrebbe piacerti

LE REGOLE DEL PERFETTO BARTENDER / BARMAN
Dicembre 31, 2011
Macinino caffè Vintage
Giugno 11, 2016