MIMOSA (Official Cocktails IBA 2011)
Gennaio 28, 2012
Contemporary Cocktails
MIMOSA
Sparkling Cocktail
- 7.5 cl (2-1/2 oz) Champagne
- 7.5 cl (2-1/2 oz) Orange juice, fresh
Pour orange juice into flute and gently pour Champagne. Stir gently.
Garnish with orange twist (optional).
Note: a Buck’s Fizz and a Mimosa are the same drink.
Sergio
Docente Corsi Barista, Barman, Caffetteria, Fruit Carving, Sorsi di Frutta, Cocktail New Age. Scrittore libri. Viaggi e Cammini.

Precedente
Fiera Milano BIT 2012

Successivo
VINO SPAZIALE INVECCHIATO con METEORITE
Potrebbe piacerti

BRESCIA Corso CAFFETTERIA Full Immersion 29-30 Novembre 2012
Novembre 2, 2012
Macinino caffè Vintage
Giugno 11, 2016
4 Comments
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: